quisom
  • Jordi Corbalan Corredoria d’assegurances S.L.
  • NIF B-17513409     RDGA J.86GC
  • Assegurança R.C. i Caució llei 26/2006 de 17 de julio
  • Membre del col·legi de corredors d’assegurances de Girona
 

Jordi Corbalán, és un Corredor d’Assegurances que treballa a la comarca del Pla de l’Estany des de fa 25 anys.

La nostra Corredoria es dedica exclusivament al sector assegurador, de totes les modalitats:

  • De Vehicles (Automòbils, Motos i Ciclomotors, Camions, individualment o amb condicions especials de flota, quan es tracti de més de 10 vehicles).
  • De Danys Materials (Multirisc de la Llar, Comerços, Comunitats de propietaris, Tallers i Grans Empreses, Transport de Mercaderies pròpies).
  • De Danys Personals (Accidents, Vida, Subsidis, Assistència Sanitària, Assegurances d’Enterrament, Plans d’Estalvi i Jubilació, Plans de Pensions i Productes d’Inversió amb interès mínim garantit).
  • Patrimonials (Responsabilitat Civil per a Particulars, d’animals domèstics, Professionals, Agrícoles i Ramaderes, per Autònoms, per Transportistes, i per a tot tipus d’Empresa, Fàbrica o Taller, Pèrdues de Beneficis, Suspensió d’Espectacles).

En resum, podem donar un servei absolutament professional a qualsevol client particular, empresa, autònom o unitat familiar de la nostra comarca, millorant el paquet de pòlisses que actualment pugui tenir contractades.

Treballem amb les principals companyies asseguradores del mercat, comparant, exigint i treballant perquè la pòlissa tingui sempre la millor relació preu/cobertures.

Però en definitiva de qui estem al costat es del nostre assegurat, vetllant sempre pels seus interessos quan més ho necessita, que és en el moment que qualsevol fet imprevist pugui afectar als seus béns o a la seva estabilitat familiar i econòmica.

El nostre personal està en contínua formació, assistint a cursos, seminaris i jornades de formació en nous productes, perquè el món canvia i també ho fan les necessitats dels nostres clients i sempre estem al dia per oferir les cobertures més avançades i els productes més novedosos.

Oferim també Assessorament Jurídic gratuït als nostres clients, i Assessorament Jurídic en l’àmbit assegurador, per aquelles persones que, tot i no tenir l’assegurança contractada a través nostre, puguin tenir un conflicte amb la seva companyia actual i no sàpiguen com solucionar-lo.

En el camp de l’Assessoria Financera també us podem donar un valuós servei, doncs molta gent té contractats plans de pensions o productes d’estalvi i inversió, que els han estat oferts pel seu Banc o Caixa, i que, confiant en ells, han acceptat sense conèixer ben bé quina rendibilitat donarà aquell producte, quina seguretat ofereixen i en definitiva si hi estan guanyant o perdent.

Molts productes d’aquests s’han contractat sense cap estudi previ de la situació del client, ni mirant quina incidència tindrà en la seva declaració de la renda, amb simples arguments com “T’aniria bé fer un pla de jubilació per quan siguis gran”, “Hauries de fer un pla de pensions que desgrava molt” o “Per deixar-te el préstec amb un interès inferior hauríem de fer-te algun Pla de Pensions” … arguments molt pobres quan estem parlant de començar uns pagaments que segurament haurem d’assumir durant tota la nostra vida laboral i que és una autèntica barbaritat de fer de forma massiva a tothom sense analitzar la situació financera de cada client, però que per desgràcia, són el pa nostre de cada dia a la majoria d’oficines de les Entitats Financeres del nostre país.

El mateix que ens ven el pla de pensions ens diu que “desgrava molt” i que es “molt interessant”, però no ens diu què cobrarem realment quan arribem als 65 anys, què passarà si en un moment donat no ens va bé o no podem continuar pagant, què passarà si un dia necessitem tots els diners perquè hem tingut un greu imprevist familiar, i realment molta gent es troba que, quan surt algun d’aquests inconvenients, és quan venen les sorpreses, i quan s’arriba als 65 anys, el que pensaven cobrar no s’ajusta al que realment els paguen, i francament, quan tens 65 anys, de sorpreses, les justes i només bones…

ASSESSORAMENT

Es això el que en definitiva l’hi oferim, perquè sàpiga el que té, el que seria bo que tingués i també el que no es tan necessari que tingui.

 

Jordi Corbalán