Queda prohibida la reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d’aquestes pàgines web, que necessitarà sempre l’autorització expressa d’ERM. S’adverteix expressament que aquestes activitats estan castigades per la legislació vigent en matèria de propietat intel.lectual.

Jordi Corbalan Assessors d’Assegurances no es responsabilitza de la mala utilització dels continguts d’aquestes pàgines web per part de l’usuari.

Jordi Corbalan Assessors d’Assegurances no es responsabilitza de cap informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada directament i sota el control de Jordi Corbalan Assessors d’Assegurances o no publicada amb el seu nom. Concretament, Jordi Corbalan Assessors d’Assegurances no respon del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb les pàgines web de Jordi Corbalan Assessors d’Assegurances.

Jordi Corbalan Assessors d’Assegurances es reserva el dret d’actualitzar els continguts d’aquestes pàgines web quan vulgui, i també d’eliminar i de limitar o impedir el seu accés, de forma temporal o definitiva.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa:

Nom: Jordi Corbalan Assessors d’Assegurances
Denominació social: Jordi Corbalan Assessors d’Assegurances, S.L.
NIF / CIF: B-17513409
Domicili social: Avda. Països Catalans, 96 entresòl 1 – 17820 Banyoles
Telèfon: 972 57 19 96
Adreça correu electrònic: info@jordicorbalan.com
Dades d’inscripció en el Registre Mercantil ??